Diskuze

Přesně tohle jsem od Tebe čekal Pepo. Nezklamals

To Geryk: Že není mladej žádná hvězda všichni víme,ale je pořád platnější než Ty a to ví taky všichni.A nepíši to,že je to můj kluk.Pro klub jen to nejlepší,ovšem když je kde brát!

Máš pravdu Jarku,že pak někteří brblou,že si moc nezahráli

Horry nevím ským,ale asi to byl nějakej Mike Bibi

Jen chci ještě připomenout ,že v 1.MNHL to nebude
jak tady,že si všichni zahrajete stejně, aby jste pak
zase někteří nebrblali,že se dostanete na plac 1 až 2x za třetinu.

No jak to tady čtu,tak jestli budeme hrát 1.MNHL, tak bych zachytal až bude zase Lukáš s Horrynou na horách.
(No aspoň můžu machrovat,že jsem měl 3.nejlepší průměr po Smetanovi a Šimarovi)

Takže vlastně jsem rád,že hrajeme 2. Mnhl
Proto jsem volil 5.(

Tak Monty, napiš sem a odpověz

To se fakt muze stat jen Montymu,zaspat na 6 odpoledne,s kym to zaspal???

Rád bych taky přidal svůj názor. Z mého pohledu jako první rok v můžské soutěži je fajn že se hraje 2. národka dostáváme my mladší trošku více prostoru třeba než tomu bylo loni atd.I když si vzpomenu na minulej rok tak to nasazení celýho týmu bylo mnohme vější do všeho. Od prvních zápasů nám ale bylo jasný že všechny nebude bavit vyhrávat každej zápas a nehádat se při a nebo po zápasech

Můj názor je, že bych rád hrál znovu 1. národku. Jak už bylo řečeno minulej rok ju hrál z 90% tým jako by to hrál příští rok a špatně sme na tom nebyli. Skončili sme před Bulldokama což byl základ. Jsem rozhodně pro to zkusit..

Rome,byl to náš statný obránce s číslem 6

Pepo kdo zaspal na trenink? Tu hlášku neznám!!!

Horry, nechodí nikdo, protože už treninky nejsou

Horry,hrajeme to pro zábavu

Rome,to je všecko hezký co píšeš i "nadšení by bylo větší",tak to si nejsem jist. 1.MNHBL jsme hráli několik let a někdy byla účast na trenále žalostná a věř mi,že to bylo vícekrát než by bylo zdrávo!(A pak ještě ty debilní výmluvy proč jsi nebyl na trenále:JÁ JSEM ZASPAL!!)

Ok,Toncku už to chápu...ta Terka je teda dračice

Todde,kde ses flákal?

Todde ty jseš Mike Bibi

Horry, nebudu slibovat, že bych chodil na každý trénink a zápas, ale jsem názoru, že i se dvěma děckama a prací "na sebe" bych se snažil maximálně chodit. Hokejbal mám rád (hraju ho už 16 let), ale druhá národka není zrovna můj šálek kávy. Pepi, Na zápasy teď chodím hlavně proto, abych se vypotil a vyřádil, abych byl potom doma v klidu.

Ještě jeden level asi dám (ale jen s Tebou v kase a za HSK, Geparde), jestli mě nevytlačí ze sestavy mladí a Roman (vypadá to, že se cítí a chce hrát ve všech lajnách). Jestli budu platný a budu to tak cítit já i ostatní, rád se přidám a pomohu. Taky to muchlování u manťáku už mi chybí.

Nechci sklouznout do osobních impertinencí. Mimochodem platnější než já je v týmu každý. Tíms mu moc nepomohl.