Diskuze
maca20 | 22.08.2008 13:39
Čau teplouši, na regionálních stránkách je rozpis naší ligy:http://hokejbal-jm.cz/
Čau teplouši, na regionálních stránkách je rozpis naší ligy:http://hokejbal-jm.cz/
Horryn@ | 13.08.2008 16:19
Dík za 2 R. Termín se dá určit jinej de o to aby tam byli všichni.
Dík za 2 R. Termín se dá určit jinej de o to aby tam byli všichni.
Sagi | 13.08.2008 12:18
Pro Horrrrryho:To s tím pobavením se o budoucnosti Hsk není špatnej nápad. Zkusit se o tom v klidu pobavit jestli by se s tím něco dalo dělat by jsme zkusit mohli. Ps: Ale já určitě hodinu před tréninkem nedojdu, já budu rád když stihnu půlku treninku.
Pro Horrrrryho:To s tím pobavením se o budoucnosti Hsk není špatnej nápad. Zkusit se o tom v klidu pobavit jestli by se s tím něco dalo dělat by jsme zkusit mohli. Ps: Ale já určitě hodinu před tréninkem nedojdu, já budu rád když stihnu půlku treninku.
maca20 | 13.08.2008 8:12
To Sagi: víš přece,že se schůzuje v klubovně s občerstvením
To Sagi: víš přece,že se schůzuje v klubovně s občerstvením
Horryn@ | 12.08.2008 22:50
Ješte by nebylo od věci udělat nějakou smysluplnejší anketu,např. Jakou si představuju budoucnost HSK Staré Brno ??? ; Ma smysl mít mládež v 2.MNHBL nebo místo ní zaplatit 6000 Kč a mít o starost mín a ušetřené peníze(kterých by nebylo zrovna málo,to si dokážeme spočítat sami);Chcou hrači HSK hrát 1.MNHBL a něco pro to udělat, ne jen zaplatit příspěvky. Nebo hrát jen pro
radost 2.MNHBL??? Budeme shánět dvě mládeže,která bude na příští rok stačit na to aby HSK mohlo hrát 1.MNHBL,tomu s klidem věřím.
ZAMYSLETE SE NAD TÍM PÁNOVÉ A WEBMASTRE!!!JE POTŘEBA NĚKTERÉ VĚCI UJASNIT!!!i když to není ideální řešit tady na diskuzi a už vůbec ne v hospodě kam půlka lidí nedojde.Co tak se sejít o hodinu dřív před tréninkem s povinou učastí???Čekam jen inteligentní odpovědi prosím.
Ješte by nebylo od věci udělat nějakou smysluplnejší anketu,např. Jakou si představuju budoucnost HSK Staré Brno ??? ; Ma smysl mít mládež v 2.MNHBL nebo místo ní zaplatit 6000 Kč a mít o starost mín a ušetřené peníze(kterých by nebylo zrovna málo,to si dokážeme spočítat sami);Chcou hrači HSK hrát 1.MNHBL a něco pro to udělat, ne jen zaplatit příspěvky. Nebo hrát jen pro
radost 2.MNHBL??? Budeme shánět dvě mládeže,která bude na příští rok stačit na to aby HSK mohlo hrát 1.MNHBL,tomu s klidem věřím.
ZAMYSLETE SE NAD TÍM PÁNOVÉ A WEBMASTRE!!!JE POTŘEBA NĚKTERÉ VĚCI UJASNIT!!!i když to není ideální řešit tady na diskuzi a už vůbec ne v hospodě kam půlka lidí nedojde.Co tak se sejít o hodinu dřív před tréninkem s povinou učastí???Čekam jen inteligentní odpovědi prosím.
Horryn@ | 12.08.2008 21:55
Jinak Horryna se píše se dvěma R kua,jak dlouho si se mnou hrál ty banáne, to je uražka na cti!!!
Jinak Horryna se píše se dvěma R kua,jak dlouho si se mnou hrál ty banáne, to je uražka na cti!!!
Horryn@ | 12.08.2008 21:51
Po ukončení ankety žádám o výpis hlasujících a jejich volby ať vím koho pozvat .
Nemusím hádat od koho Sagi dostal tip, asi mu budu muset po Macovi poslat balení INDULONY.
Po ukončení ankety žádám o výpis hlasujících a jejich volby ať vím koho pozvat .
Nemusím hádat od koho Sagi dostal tip, asi mu budu muset po Macovi poslat balení INDULONY.
Sagi | 12.08.2008 16:46
Pro Macu:No že to říkáš zrovna ty!!!
Pro Macu:No že to říkáš zrovna ty!!!
maca20 | 12.08.2008 15:32
Trenál je v plné zbroji!!Žádný schůzování!
Trenál je v plné zbroji!!Žádný schůzování!
Jaranen | 12.08.2008 14:51
Ten trenál je normální s hokejkama nebo jen nějaká informační schůzka
Ten trenál je normální s hokejkama nebo jen nějaká informační schůzka
Roman15 | 11.08.2008 22:06
chybí tam možnost, že je bude slavit se všema
chybí tam možnost, že je bude slavit se všema
Tomas 28 | 11.08.2008 21:24
dobře ty Sagi si s hlasováním počkám ještě chvilec
dobře ty Sagi si s hlasováním počkám ještě chvilec
Sagi | 11.08.2008 13:11
Dostal sem tip na prima anketu.
Dostal sem tip na prima anketu.
Horryn@ | 06.08.2008 17:17
4 ma pepa v normalu kdyz ridi
4 ma pepa v normalu kdyz ridi
maca20 | 06.08.2008 11:55
PS : Pepa měl, alespoň 4 promile
PS : Pepa měl, alespoň 4 promile
maca20 | 06.08.2008 11:54
Správně Tome, musíš jít správnou cestou A Horryna bude platit pokutu za neúčast, samozřejmě tekutou
Správně Tome, musíš jít správnou cestou A Horryna bude platit pokutu za neúčast, samozřejmě tekutou
Tomas 28 | 06.08.2008 9:15
to Pepa67: šak já nic nedělám
to Horryn@: já musel držet s týmem víš jak sem tam teď novej a nemohl sem si dovolit jít proti trenérovi capitánivi a dalším...bych si už nezahrál asi
to Pepa67: šak já nic nedělám
to Horryn@: já musel držet s týmem víš jak sem tam teď novej a nemohl sem si dovolit jít proti trenérovi capitánivi a dalším...bych si už nezahrál asi
Horryn@ | 05.08.2008 17:35
To tomas 28: taks nemel tak chlastat vecer
To tomas 28: taks nemel tak chlastat vecer
Pepa67 | 04.08.2008 17:07
to Tomaš 28: "Nepíchej" do vosího hnízda,člověče...
to Tomaš 28: "Nepíchej" do vosího hnízda,člověče...
Kategorie: hokejbal
Návštěv: 155263
Dnes: 0
Online: 7
Rozpis na 2 národku už je i na těchto stránkách. Zatím s nějakejma chybama, protože teď nemám čas to opravovat.