Diskuze

Trenál je v plné zbroji!!Žádný schůzování!

Ten trenál je normální s hokejkama nebo jen nějaká informační schůzka

chybí tam možnost, že je bude slavit se všema

dobře ty Sagi

Dostal sem tip na prima anketu.

4 ma pepa v normalu kdyz ridi

PS : Pepa měl, alespoň 4 promile

Správně Tome, musíš jít správnou cestou

to Pepa67: šak já nic nedělám

to Horryn@: já musel držet s týmem víš jak sem tam teď novej a nemohl sem si dovolit jít proti trenérovi capitánivi a dalším...bych si už nezahrál asi

To tomas 28: taks nemel tak chlastat vecer

to Tomaš 28: "Nepíchej" do vosího hnízda,člověče...

no já jen doufám že se bude hrát jen jednokolově za den a nebudou se hrát 2 zápasy za den jak tomu bylo minulej rok v 2. národce

Toto je převzatý článek z regionálních stránek---Regionální ligu bude hrát 11 týmu: HBK Kyjov, HBK Bulldogs Brno B, TJ Agrotec Hustopeče, HSK Staré Brno A, HSK Staré Brno B, MAC Eagles Brno,TJ Blue Sharks Brno, J.V.S.K. Slza Okříšky, HBC Slza Třebíč, HBC Plastoma Jihlava, HBC Orion Jihlava a ještě se možná připojí dvanáctý tým z Mohelna.........ja bych se chtel zeptat jak se v Mohelne rozhodnuli?
Toode se sagim jsme tu soutěž hráli,proto víme jak se tam hraje a myslíme,že ty budeš vyhlášen nejužitečnější hráč soutěže.

to todd: sak pockej az vyjde nejaka nova gameska,budes skemrat jak svina

Pro Tood: Tos asi špatně pochopil, já sem myslel že ta 2 národka je daleko horší soutěž než 1 národka. A navíc sem půlku z nich viděl takže vím jak hrajou. Ale že nás potrápijou to každopádně a aji nás porazijou a vůbec to neznamená že ju vyhrajem to samozřejmě bude hodně těžký protože se tam hraje úplně jinak.

Díky Maco. Na kolaudačce máš místo v první řadě u baru

Souhlasím s Toddem

Já myslím, že to zase tak slabá liga nebude. Zase tak dobří nejsme, abychom mohli ohrnovat nos nad soupeři, které jsme ještě ani neviděli. Toto můžeme prohlašovat, až tu 2. národku vyhrajeme, ani jednou nezaváháme a s každým si vytřeme prdel. Myslím, že nás tam určitě několik mužstev potrápí.

Naprosto s Pepem souhlasím, ale o tom už sem psal viz. níže (7.7.). Druhá národka bude asi na hovno ale měli jsme se o to zajímat dříve, teď už je pozdě.

Pro Macu:No že to říkáš zrovna ty!!!