Diskuze

No konečně teploušu.

Já jsem uvedel na poradě,že budu hrát za HSK.Je pravda,že po nabídce Buld. jsem trošku na hlodanej,ale zároveň chci odehrát všechny zápasy za HSK.Takže teď trošku přemýšlím o tom, jestli bych zvládl hrát za 2 mančafty.

Maci jasný ale tak sem napiš to cos mě řekl v tu sobotu o čem uvažuješ. Protože pak sem někdo píše že jedna paní povídala že Maca jde s největší pravděpodobností pryč.

Je to přesně tak jaks to právě napsal. Všichni ostatní nikam nejdou. (alespoň co vím). Jediný co právě není úplně objasněný je právě Maca. Já od něho vím co chce asi dělat, právě proto mu tady píšu ať nedělá pupínky a napíše to, ať tady někteří co nemluvili s ním nedělají fámy. Ale to sem musí napsat Zbyněk sám!

Sagi, konkrétní nabídka přišla minulý týden a já se dozvěděl koho by chtěli.Nikdo ještě vůbec neví,jak to s 1.MNHbl vypadá.Měla se spojovat,teď zase,že to bude hrát 5 mužstev.V dnešní den je jisté jen hostavání Horryny.

Sagi, prosím Tě, napiš sem stručný výpis plánovaných hostování (přestupů), ať je to všem jasné. I těm, co nebyli na poradě 11. července. Případně změny, které se staly. Na poradě se řeklo, že určitě jde Horryna k šalinářům a MOŽNÁ Žid a Baďa do Hodonína. NIKDO jiný o tom ani neuvažoval. Včetně Máci!!!

A o ostatních psát vůbec nemusels (ti už se všichni vjádřili a většina od nich ví co chcou dělat). Ty seš jedinej o kterým se pořád spekuluje. Tak už to všem kurňa napiš ať je klid.

Proč sem nenapíšeš to cos mě řekl v sobotu ať je to všem jasný jak to s tebou bude!

Maco ty vole já sem ti psal ať sem hodíš nějaký tvý vyjádření a ty sem napíšeš nic neříkající blábol.

Není ani tak důležité, kdo má jakou NABÍDKU, ale kdo CHCE jít hostovat jinam. To asi všechny zajímá. Tak by asi bylo dobré říct to tady a nedělat tajnosti. Jestli půjdete na hostování nebo přestoupíte je úplně jedno, protože my už asi nikdy 1. ligu hrát nebudeme a stejně za obě mužstva nebudete mít čas hrát (jak už píše Maca). Tak myslím, že kdo půjde hostovat, stejně za HSK hrát nebude.

Teploši je to úplně jednoduché.Nabídku hrát za Buldoky na hostování mají já,Lukáš Š.,Baďa,Žid,Leo(nechce) a Horryna.Baďa a Žid mají nabídku z Hodonína.Je pravda, že si nejsem jistý,zda-li by po přijetí hostování byli všichni schopni hrát i za HSK (z důvodu časových).Jediní u koho by to bylo pravděpodobné jsem já a Baďa(pokud nebude hrát extra).

Rome dík,teď už budeme hrát třeba i ve 2.lajně,když nás bude málo

Hory v klidu, já jsem spokojený tam kde jsem, zahrál jsem si dost, ale jsou tady jiní, kteří si až tak nezahráli a je fér, aby teď hráli na úkor těch, co chtějí jít jinam. Tak mě do toho ani tak moc nepleť

Rome neboj,nikdo se ti tam cpat nebude,alespon po 8 letech muzes ukazat co je v to,dyz sis do tedka stezoval ze si ve treti lajne moc nezahrajes.

to je rozumný, jen hostování. Ať si jde každý jde hrát kam chce, to je čistě jeho věc, dokážu pochopit že chce někdo hrát na vyšší úrovni když na to má. Ale ať tam teda hraje celou sezonu a ne že si pujde zahrát občas jen tak i za nás, druhou národku ať pěkně hrají ti, kteří zůstali

nemluvil jsem o odchodu, ale o hostování. Sám víš, že Šeba řekl, nikomu přestup nepodepíšu - jen hostování.

Nic se nerozpadne,nás co nikdo nikam nechce je většina

Maco hoď sem nějaký tvoje vyjádření ať nejsou zbytečný dohady a fámy.

Tome já sem s Macem mluvil v úterý a dneska. Nabídka ano ale odejít ne a nebo netak úplně.

Ty budeš rádk kdyš to odšmatleš s náma