Diskuze
Sagi | 09.07.2008 11:43
Já v pátek přestoupím do šaliny č.11.
Já v pátek přestoupím do šaliny č.11.
Trocka | 09.07.2008 10:42
Přestupuju do Litvínova. Zlanařil mě Šlégr
Přestupuju do Litvínova. Zlanařil mě Šlégr
Roman15 | 09.07.2008 8:19
Máco to je jaká soutěž?
Máco to je jaká soutěž?
Roman15 | 09.07.2008 8:19
Hory: ty děláš divadlo jak Hašek, co blbneš
Hory: ty děláš divadlo jak Hašek, co blbneš
maca20 | 09.07.2008 7:50
Horryna přestupuje do řeznictví,uzenářství Mazánek
Horryna přestupuje do řeznictví,uzenářství Mazánek
Horryn@ | 08.07.2008 23:13
Dozvis se v pátek,proto je ta schuze
Dozvis se v pátek,proto je ta schuze
Roman15 | 08.07.2008 19:59
Hory, kam přestupuješ teda?
Hory, kam přestupuješ teda?
maca20 | 08.07.2008 15:50
To Horry: ok, ale dnes jdu s Jeldem na tenis,tak možná po, ale jsem na kole, takže nevím, jak to zvládnu.Kdyžtak bych se stavil zítra nebo ve čtvrtek popř.v pátek.Dám echo
To Horry: ok, ale dnes jdu s Jeldem na tenis,tak možná po, ale jsem na kole, takže nevím, jak to zvládnu.Kdyžtak bych se stavil zítra nebo ve čtvrtek popř.v pátek.Dám echo
Horryn@ | 08.07.2008 13:58
To Maca: stav se jak pojedes z hokmy pro tu racnu,mas tady za ni malou vysluzku
To Maca: stav se jak pojedes z hokmy pro tu racnu,mas tady za ni malou vysluzku
Horryn@ | 08.07.2008 13:56
Mimochodem s těma mladýma sme to zkurvili všichni,ale řeší se to až je všechno v prdeli.Nezlobte se na mě ale 2.narodka je SHIT.Radsi pudu hrat amaterskou florbalovou, nebudu hazet do hokejbalu takovy love za takovou uroven.
Mimochodem s těma mladýma sme to zkurvili všichni,ale řeší se to až je všechno v prdeli.Nezlobte se na mě ale 2.narodka je SHIT.Radsi pudu hrat amaterskou florbalovou, nebudu hazet do hokejbalu takovy love za takovou uroven.
Horryn@ | 08.07.2008 13:31
Tak sem gay Rome.
Tak sem gay Rome.
Roman15 | 08.07.2008 12:26
kdo někam přestoupí, je gay
kdo někam přestoupí, je gay
maca20 | 08.07.2008 10:27
Legie je objednaná na pátek v 18:00. Ještě by měl každý vědět, že je možnost přestoupit(možná hostovat,ikdyž nevím jestli z nižší do vyšší ligy to jde ) do Buldoků (samozřejmě i jinam).Bylo by dobré, kdyby někdo chtěl, aby o tom v pátek řekl
Legie je objednaná na pátek v 18:00. Ještě by měl každý vědět, že je možnost přestoupit(možná hostovat,ikdyž nevím jestli z nižší do vyšší ligy to jde ) do Buldoků (samozřejmě i jinam).Bylo by dobré, kdyby někdo chtěl, aby o tom v pátek řekl
Tomas 28 | 08.07.2008 10:01
No Luki právě... asi někdo na svazu si mysí že to bude mít velkej vzestup hokejbal ale boužel není tomu tak asi všude.... doufám že si uvědomí že to zachvilku nebude mít kdo hrát...jinak ale na Buějky se vzpomíná nádherně ale taky vidíš kolk z nás u toho zůstalo--- moc ne.. jestli dobře počítám tak sme 3.....
No Luki právě... asi někdo na svazu si mysí že to bude mít velkej vzestup hokejbal ale boužel není tomu tak asi všude.... doufám že si uvědomí že to zachvilku nebude mít kdo hrát...jinak ale na Buějky se vzpomíná nádherně ale taky vidíš kolk z nás u toho zůstalo--- moc ne.. jestli dobře počítám tak sme 3.....
Lukin87 | 08.07.2008 7:06
Nespadl jsem z Marsu jen píšu jak to je.
Tome: jj vím škoda no dřív to bývalo úplně někde jinde ten hokejbal když si vzpomenu na náš turnaj v Českých Budějovicích jak tam to tema malýma klukama žilo tak je to až neuvěřitelný kam se to dostalo.Furt větší a větší nároky a je po tom prd.
Nespadl jsem z Marsu jen píšu jak to je.
Tome: jj vím škoda no dřív to bývalo úplně někde jinde ten hokejbal když si vzpomenu na náš turnaj v Českých Budějovicích jak tam to tema malýma klukama žilo tak je to až neuvěřitelný kam se to dostalo.Furt větší a větší nároky a je po tom prd.
Sagi | 07.07.2008 21:39
Zdár pepí. To víš že jo. Už sem tady asi chyběl.
Zdár pepí. To víš že jo. Už sem tady asi chyběl.
Pepa67 | 07.07.2008 20:39
Sagi se vrátil z dovolené a už to tady zase jede
Sagi se vrátil z dovolené a už to tady zase jede
Tomas 28 | 07.07.2008 19:41
Luki snad si pamatuješ jak nás hrávalo taky 7 a šlo nám to.... to už je let.... rozhodně je škoda že o hokejbal mají mladí kluci tak malej zájem.. kde ti bulldoci berou ty kluky malý... nechápu
Luki snad si pamatuješ jak nás hrávalo taky 7 a šlo nám to.... to už je let.... rozhodně je škoda že o hokejbal mají mladí kluci tak malej zájem.. kde ti bulldoci berou ty kluky malý... nechápu
Sagi | 07.07.2008 15:36
Lukine, mě připadá žes asi spadl z Marsu. Ono nám jich asi pět zbylo (nevím přesně) takže Těch 7 by stačilo. Ideální by to nebylo ale stačilo by. Ale je to úplně bezpředmětný se o tom bavit protože je nemáme a už je stejně pozdě.
Lukine, mě připadá žes asi spadl z Marsu. Ono nám jich asi pět zbylo (nevím přesně) takže Těch 7 by stačilo. Ideální by to nebylo ale stačilo by. Ale je to úplně bezpředmětný se o tom bavit protože je nemáme a už je stejně pozdě.
Kategorie: hokejbal
Návštěv: 155263
Dnes: 0
Online: 2
vv patek vydam tiskovy prohlaseni