Diskuze

Upřesňuji, Máca dostal od buldoků nabídku na hostování, kterou usilovně zvažuje a z 2 zdrojů vím, že by na 90% měl nakonec odejít. Ale nechám vše konovi a mácovi, to mají větší hlavu.

A nebo dostaneš laso od buldoků tam bys hrál v první a nebo ve druhé lajně, tam jich totiž víc nemají.

Ale třeba se teď dostaneš do přesilovky.

to jsem si všiml za těch 8 let

Rome neboj máš ho ve třetí lajně jistýho.

to je dobře, takhle to vypadalo že se všichni někam rozprchnou a já budu muset taky hledat někde fleka

Jedinej kdo jde pryč je Horry a Tamáš z Baďem jak napsal Tom zvažujou. Maca nikam nejde, nevím kde to Tomáš vzal ale není to pravda. O nikom dalším se neví zatím.

Rome jestli chceš tak si klidně flek sháněj ale nic se nerozpadá.

http://www.hracskekarty.cz/hkarty.php?command=kartyh&sp=4&kl=108&se=1&det= zajímavej odkaz naše karty sezona 03/04

Takže se to rozpadá, abych si taky hledal flek někde u šarksů teda

Romane,situace je taková, že odchází Horyna;na 90% maca - oba na hostování do Gepardů. Já a Badin zvažujeme nabídku z HodonínA.

Vážení, jak dopadlo dnešní jednání s Kadeněm? je 18 a já nemám žádné info od Vás.

Smrt Ferdovi!!!

Jsem tu novej,kdy je nějakej fotbálek, florbal nebo něco jinýho v čem jsem největší dřevák

fakt? to bych čekal od jiných teda že pujdou jinam

Chce jít do buldoků.

a kam přestupuje ten Horyna? nebo končí? nebo dělal jen zajímavýho?

Jen to vypadá na 2.národku a máme dělat děcka.

co se vyřešilo na té páteční schůzi? nějaké novinky?
Tome já sem s Macem mluvil v úterý a dneska. Nabídka ano ale odejít ne a nebo netak úplně.