Diskuze

To Horry: ok, ale dnes jdu s Jeldem na tenis,tak možná po, ale jsem na kole, takže nevím, jak to zvládnu.Kdyžtak bych se stavil zítra nebo ve čtvrtek popř.v pátek.Dám echo

To Maca: stav se jak pojedes z hokmy pro tu racnu,mas tady za ni malou vysluzku

Mimochodem s těma mladýma sme to zkurvili všichni,ale řeší se to až je všechno v prdeli.Nezlobte se na mě ale 2.narodka je SHIT.Radsi pudu hrat amaterskou florbalovou, nebudu hazet do hokejbalu takovy love za takovou uroven.

Tak sem gay Rome.

kdo někam přestoupí, je gay

Legie je objednaná na pátek v 18:00. Ještě by měl každý vědět, že je možnost přestoupit(možná hostovat,ikdyž nevím jestli z nižší do vyšší ligy to jde ) do Buldoků (samozřejmě i jinam).Bylo by dobré, kdyby někdo chtěl, aby o tom v pátek řekl

No Luki právě... asi někdo na svazu si mysí že to bude mít velkej vzestup hokejbal ale boužel není tomu tak asi všude.... doufám že si uvědomí že to zachvilku nebude mít kdo hrát...jinak ale na Buějky se vzpomíná nádherně ale taky vidíš kolk z nás u toho zůstalo--- moc ne.. jestli dobře počítám tak sme 3.....

Nespadl jsem z Marsu jen píšu jak to je.
Tome: jj vím škoda no dřív to bývalo úplně někde jinde ten hokejbal když si vzpomenu na náš turnaj v Českých Budějovicích jak tam to tema malýma klukama žilo tak je to až neuvěřitelný kam se to dostalo.Furt větší a větší nároky a je po tom prd.

Zdár pepí. To víš že jo. Už sem tady asi chyběl.

Sagi se vrátil z dovolené a už to tady zase jede

Luki snad si pamatuješ jak nás hrávalo taky 7 a šlo nám to....

Lukine, mě připadá žes asi spadl z Marsu. Ono nám jich asi pět zbylo (nevím přesně) takže Těch 7 by stačilo. Ideální by to nebylo ale stačilo by. Ale je to úplně bezpředmětný se o tom bavit protože je nemáme a už je stejně pozdě.

To ty kluky to bude ohromě bavit v 7 lidech

Lukine já sem nenapsal že na to srali všichni (někteří snahu měli) ale většina z nás se jenom vezla a neudělala nic. Včetně mě! Jinak máš samozřejmě pravdu ale kdybysme zabrali všichni tak věř tomu že těch Sedm kluků by se našlo.

Nejhorší je, že celá soutěž, která měla před pár lety 13 mužstev jde do hajzlu jenom proto, že Košťál alias Kadaně a pár lidí kolem se přihřálo.

No mys me se snažili všude sme to vylepili.Mslíš že rodiče dají hrát kluka na hokejbal v 5-8 letech?To seš na velkým omylu.Všici chcou být dobří a být známý tihle mladí kluci půjdou spíš na Hokej,Fotbal,Florbal a sporty kde je to v televizi.takže se můžem rozloučit podle mě s ňákou 1.MNHBL.Škoda dřív to bývalo jiný a super teď chcou čím dál víc nároků a za chvíli hokejbal zanikne.Podle mě.Nebude mít nikdo mládež.Nebo nechápu kde je pak budou brát.

Ne myslel sem to že jsme se nikdo nestarali o to jak těch pár mladejch kluků sehnat.

tím chceš říct že jsem to posral když nemám děti?

Hory, kam přestupuješ teda?