Diskuze

sakra je nás dvacet, polovina má děti, tak at to naženou a máme dvě pětky mladejch a do brány Dominika.

Sežeň nějaký od muklů. Slib jim že jim vysoudíš menší trest.

však jo, přihlásit až máš žáky. Asi nic nevymyslíme, jdu se připravit na Jaška.

Rome kdyby se tam stačilo jen přihlásit tak jsme to přece udělali už teď. Prostě to likvidujou a pořád musí mít teamy 1x žáky a 1x dorost jinak smolík. Zbylo tam 6 teamu. Praha, J. Hradec, 2x Kladno, Most atd. Tkže žádná krátká cesta.

aha, já myslel že tam stačí se v podstatě jen přihlásit, za týhle situace. Tak se nedá nic dělat, ale je to na prd. Na druhou stranu hrát teplou českou národku by bylo zajímavý, ale asi o něco nákladnější, ani nevím kdo tam hraje a kam by se muselo jezdt...

myslím že má sagi pravdu.... hrát společně s ČHBL by bylo stejně drahý skoro jak extra.....ale je to škoda....

Já nevím co řešíte, kde bysme vzali za rok tu mládež když jsme ju nesehnali doteď. A navíc pokud to bude JAK ŘÍKÁŠ mACI TAK TA LIGA BUDE STEJNĚ DRAHÁ JAKO EXTRALIGA A NA TO SPONZORY TAKY NEMÁME.

To Roman: Rome, s návratem to asi nebude jednoduchý,protože si myslím,že budeme muset výhrát 2.NHbL (to bysme mohli zvládnout), a pak asi bude baráž o postup do 1.NHbL.

Jaks hrál tenis?

Tak to uteklo, jak sviňa

Vole byl sem pryč 11 dnů, myslíš že sem se narodil u Rodčildů nebo co abych byl na dovolené dva měsíce.

To Sagi: to byla, ale krátká dovolená

To Pepa:informace mám z tajného zdroje

Rome to je sice pěkný, ale kde seženeš za rok ty žáky a taky za dva roky už nebudeme mít ani dorost.

Pokud by to dopadlo tak špatně, jak to vypadá, tak holt budeme hrát rok ze šarksama a pak se tam vrátíme, ne? nevím o nikom že by se na to v takovým případě vykašlal, mimo Horyny, ale ten jen dělá zajímavýho

Hustopeče padly, leda že by narychlo někdo sehnal mladý záčky. Ale Kadaně je stejně debil a už by nás stejně nevzal.

A co ty hustopeče ti nám tu mládež nedají nebo co?ach jo..

Maci já už su doma. Na dovči sem fakt ve střehu nebyl.

To Maca: co se stalo,že je Maca v sobotu na netu? Odkud maš ty informace ohledně 1.ČNHBL?
Je to prostě v řiti. Měli jsme se snažit dřív ale kromě pár vyjímek jsme na to všichni srali tak teď to máme.